Wiki

Digitaal Informatiebestand Gouda

Welkom bij het Digitaal Informatiebestand Gouda, de meest complete online bedrijvengids van deze regio.  Het Digitaal Informatiebestand Gouda is een initiatief van Uitgeversgroep van Zwienen om bedrijven in deze regio met elkaar in contact te brengen. Bent u op zoek naar een bedrijf in Gouda? Of heeft u een bedrijf in Gouda en bent u nog niet vermeld in het Digitaal Informatiebestand Gouda, neem dan direct contact op met Uitgeversgroep van Zwienen. 

De voordelen op een rij:

  • Vele bezoekers per dag
  • Voordelige tarieven
  • Gratis standaard vermelding
  • Mogelijkheden tot uitgebreide vermelding
  • Up-to-date
  • Goede service 

 

Adverteren
Wilt u uw product of dienst onder de aandacht brengen bij de vele bezoekers op www.dib.nl? Uitgeversgroep van Zwienen biedt u verschillende mogelijkheden. Zo kunt u adverteren met een banner. Via deze grafische reclame uiting kunt u potentiële klanten direct doorlinken naar uw website. Zo verhoogt u uw naamsbekendheid en het aantal bezoekers op uw website.

 

Website
Heeft u nog geen website voor uw bedrijf? Kijk dan voor meer informatie op www.designpro.nl Designpro is een full service internetbureau en biedt voor iedere situatie een oplossing op maat. Van een kleine informatieve website tot een complexe webshop, internetbureau Designpro ontwerpt en ontwikkeld het voor u. 

Naam (*)
Telefoonnummer  
E-mail adres (*)
Opmerkingen  
   

Banner aanmelden

Banner aanmelden

Banner aanmelden

Het laatste nieuws in Gouda: