Ga terug

Ontdek de voordelen van plakplastic

8 juni 2022

Pib-Gouda

Wil je je muren eens voorzien van een nieuwe print of heb je nog oude meubels die wel eens wat opgevrolijkt mogen worden? Ontdek dan de voordelen van plakplastic. De muren en meubels opnieuw bekleden was nog nooit zo gemakkelijk. Dankzij het eenvoudige plakrandje van het plakplastic geef je in een mum van tijd de muren en meubels een compleet nieuwe look. Je hoeft je oude meubels dus niet meteen weg te doen maar kunt ze eenvoudig restylen met simpele en goedkope plakfolie. Wist je al dat je ook de ramen eenvoudig kunt bekleden met raamfolie? Zo heb je nooit meer last van mensen die direct bij je naar binnen kijken. Ontdek ons assortiment aan diverse soorten plakplastic en bekijk wat het voor jou kan betekenen.

Waarom zou je kiezen voor plakplastic?

Plakplastic wordt vaak vergeleken met behang maar is in werkelijkheid toch erg verschillend. Er zit namelijk een groot verschil in het materiaal en in de wijze waarop het plastic aangebracht kan worden. Waar behang vooral bestaat uit papier en vaak lastig is aan te brengen, is plakplastic eenvoudig aan te brengen, goedkoop en kan het toegepast worden op verschillende materialen. Denk aan meubels, muren en andere materialen die wel eens een ander patroon of kleurtje kunnen gebruiken. Wanneer je behoefte hebt aan een nieuw soort patroon of kleurtje is de oude laag eenvoudig te verwijderen. Zo kan je continu doorgaan met het aanbrengen van verschillende stijlen op al je materialen. Zo krijgen je meubels, muren en andere objecten binnen no-time een andere uitstraling. En dat op een goedkope oplossing. Vervangen is een stuk duurder.

Het aanbrengen van plakfolie op je muur

Één van de vele voordelen van plakplastic is dat het eenvoudig aangebracht kan worden op alle verschillende materialen. Zorg ervoor dat het oppervlak van het object, waar het plakplastic op geplakt wordt, bestaat uit een gladde en strakke ondergrond. Maak daarna de ondergrond goed schoon en nat zodat je geen vlekken of luchtbellen terugziet op het plastic. Let erop dat je plakplastic precies op maat gesneden is zodat het precies past. Verwijder vervolgens de plakrand en plak zorgvuldig het plakplastic op de juiste plek. Nadat je het plastic aangebracht hebt, kan je eenvoudig eventuele luchtbellen verwijderen met een plat voorwerp of met een textielstrijker.

Snel en goedkoop folie laten bezorgen?

Heb je interesse in plakplastic en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Ervaar dan zelf eens het gemak van plakfolie en voorzie de muren, meubels en andere objecten eenvoudig van een compleet andere look. Je kan in onze showroom alle mogelijkheden bekijken en ontvangt altijd gratis advies van onze medewerkers. Wil je online de plakplastic bestellen? Je ontvangt de bestelling al binnen enkele werkdagen en vanaf €75 wordt het geheel gratis bij je thuisbezorgd!

Ontvang gratis advies over plakplastic en bekijk wat er mogelijk is

Heb je vragen over het plakplastic of wil je weten wat er allemaal mogelijk mee is? Kom dan langs in onze showroom en ontvang gratis advies. Je kan ook online contact met ons opnemen zodat wij je gemakkelijk kunnen helpen bij al jouw vragen. Graag helpen wij je bij het creëren van prachtige unieke muren en meubels dankzij het gemakkelijke en goedkope plakplastic.

Reactie plaatsen

Reactie plaatsen

Ontdek de voordelen van plakplastic

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in